Όραμα

 

Η ΙΔΕΑ

Η ιδέα υπήρξε το 2003 -χρονιά έναρξης λειτουργίας-, να δημιουργηθεί ένα φροντιστήριο που θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ιδιαίτερου μαθήματος και του οργανωμένου φροντιστηρίου.

Συγκεκριμένα, επιθυμία μας ήταν να συνδυάσουμε την προσωπική επαφή και μέριμνα ενός ιδιαίτερου μαθήματος, με την οργάνωση ενός φροντιστηρίου, και τη συγκρισιμότητα και άμιλλα μεταξύ των μαθητών μιας μικρής ομάδας. Η ιδέα μάλιστα υλοποιήθηκε, διατηρώντας τα δίδακτρα στο επίπεδο των διδάκτρων ενός μαζικού φροντιστηρίου.

Ενώ λοιπόν λόγω της οικονομικής κρίσης όλοι προσπαθούν να συρρικνώσουν τις δραστηριότητες τους, εμείς αντιθέτως επεκταθήκαμε  και επενδύσαμε στην εκπαίδευση με τη δημιουργία του φροντιστηρίου μας "Δημόκριτος ΙΙΙ" το 2012 στην Ελεούσα Ιωαννίνων.

Κάθε χρόνο εξελίσσουμε όλο και περισσότερο το εκπαιδευτικό μας έργο και ήδη έχουμε εκπαιδεύσει στα εκπαιδευτήριά μας μαθητές με ποσοστό επιτυχίας 99%. Συνεχίζουμε λοιπόν και σήμερα, όντας πρωτοπόροι και αποτελεσματικοί, αυτό που ξεκινήσαμε το 2003: Την προσπάθεια για μια ολοκληρωμένη γνώση χωρίς περικοπές στην ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά αντιθέτως με αναβάθμισή τους και προσιτά δίδακτρα για κάθε οικογένεια και άτομο που θέλει να μας παρακολουθήσει.

Δεσμευόμαστε ότι οι μαθητές μας θα πετύχουν τους εκπαιδευτικούς στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Τέλος υποσχόμαστε ότι παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας και βελτιώνουμε την ήδη υψηλή απόδοσή μας.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την πορεία του Φροντιστηριακού μας Οργανισμού  και για το μέλλον του. Με απόλυτο σεβασμό και επίγνωση της ευθύνης μας, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να επιλέξουμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες, καλωσορίζοντάς σας στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της πόλης Ναπολέων Ζέρβα 7-9  2ος  όροφος.

 

Με εκτίμηση


 Η Διεύθυνση
     Θετικών Σπουδών
                                                     Θεωρητικών Σπουδών

                       ΛΕΤΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    ΦΥΣΙΚΟΣ                        ΛΕΤΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ      ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ   

                       ΜΠΕΛΛΟΥ ΒΙΚΗ       ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ               ΑΥΔΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ     ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ